Calogen Mansikka 4X200 ml

Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste.

Runsasenergista ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ruokavaliohoitoon. Pitkäketjuisiarasvahappoja ja vettä sisältävä rasvaemulsio. Soveltuu lasten ja aikuisten ruokavalion energiasisällön lisäämiseen. Soveltuu myös proteiinirajoitteeseen-, nesterajoitteeseen- ja ketogeeniseen ruokavalioon ja aminohappo- ja hiilihydraattiaineenvaihdunnan häiriöissä. Maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Mansikanmakuinen.

Pakkauskoko:
4X200 ml
Markkinoija:
Danone Oy
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2487809
58,70 €
73,38 € / 0.8000
Pitkäketjuisia rasvahappoja ja vettä sisältävä rasvaemulsio, joka sopii sekä aikuisille että lapsille (4,5 kcal/ml). Calogen soveltuu lasten ja aikuisten ruokavalion energiasisällön lisäämiseen. Calogenia voidaan annostella syöttöletkuun tai käyttää ruoan lisänä. Maidoton, laktoositon, gluteeniton, halal.
Calogenia voidaan käyttää rasvalisänä tai rasvalähteenä mm. lasten letkuruokinnassa. Suun kautta Calogen voidaan antaa sellaisenaan laimentamattomana tai maitoon tai veteen sekoitettuna. Calogenia voidaan lämmittää, muttei keittää eikä sekoittaa kiehuvaan nesteeseen. Tavalliset ruokaöljyt eivät sekoitu Calogenin kanssa vaan erottuvat.
Lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Suositeltu annostelu on 3x30 ml/vrk. Calogen poikkeaa perinteisistä täydennysravintojuomista ja sitä tulee annostella ohjeen mukaisesti.
Kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), demineralisoitu vesi, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit (E 472c), sakkaroosi, aromi, väri (karmiinihappo) (E 120).
Kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), demineralisoitu vesi, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit (E 472c), sakkaroosi, aromi, väri (karmiinihappo) (E 120).
Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Mansikanmakuinen ei sovellu alle 3-vuotiaille. Ei sovellu potilaille, jotka kärsivät galaktosemiasta tai ovat yliherkkiä ravintosisällössä mainituille ainesosille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)