Excilor Kynsisienihoito, kynä 3,3 ML

Helppokäyttöinen kynä kynsisienen hoitoon. Excilor® läpäisee kynnen heti TransActive™-läpäisyteknologian avulla ja vaikuttaa nopeasti estääkseen kynsisienen kasvun ja leviämisen. Näkyviä tuloksia jopa 2 viikossa. Koostumukseen on lisätty kynttä hoitavia lipidejä, biotiinia ja glyserolia. Tämä yhdistelmä pehmentää, kosteuttaa ja ravitsee kynnen pintarakennetta, joka suojaa kynttä paremmin kynsisienitulehduksilta.
Tehokas hoito - kliinisesti todistettu teho
Näkyviä tuloksia 2 viikon jälkeen
1 minuutti päivässä, kynttä ei tarvitse viilata
Kätevä kynä, helppo ja nopea levittää
Sisältää kynttä hoitavia lipidejä ja biotiinia
Pakkauskoko:
3,3 ML
Markkinoija:
Sirowa Finland Ltd Oy
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2170470
34,45 €
10 439,39 € / 0.0033
Helppokäyttöinen hoitokynä kynsisienen hoitoon.
Puhdista kynnet ja poista mahdollinen kynsilakka kokonaan ennen Excilor®-tuotteen käyttöä. Kynsiä ei tarvitse viilata ennen käyttöä.
Levitä tuotetta koko kynnen alueelle ja kynnen reunan alle. Levitä tuotetta kahdesti päivässä (aamulla ja illalla). Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, hoitoa tulisi jatkaa vähintään kolmen kuukauden ajan. On suositeltavaa jatkaa hoitoa siihen asti kunnes infektoituneen kynnen tilalle on kokonaan kasvanut uusi terve kynsi.
Anna kynnen kuivua (30-40 sekuntia) ennen kuin puet sukat ja/tai jalkineet jalkaasi.
Muista sulkea kynä kunnolla jokaisen käytön jälkeen, ettei tuotetta pääse haihtumaan.
Kynä: 3,3, ml, noin 400 levityskertaa.
Etyylilaktaatti, etikkahappo, läpäisyä tehostava aine, kalvonmuodostusaine, vesi, glyseroli, polysorbaatti 80, setyyliasetaatti, asetyloidut lanoliinialkoholit, biotiini ja säilöntäaine (ei sisällä parabeeneja).
Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Vältä tuotteen kosketusta silmiin ja limakalvoihin. Jos tuote joutuu kosketuksiin silmien tai limakalvojen kanssa, huuhtele huolellisesti vedellä. Tuotteen käytöstä lapsilla, raskaana olevilla tai imettävillä naisilla ei ole kliinistä tietoa. Jalkaongelmista kärsivien diabeetikkojen tulee konsultoida lääkäriä ennen Excilor®-tuotteen käyttöä. Lue pakkauksessa oleva käyttöohje ennen tuotteen käyttöä.
Tuotteen käytöstä raskaana olevilla tai imettävillä naisilla ei ole kliinistä tietoa. Suosittelemme konsultoimaan lääkäriä ennen tuotteen käyttöä raskauden ja imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

3,3 ml