Thealoz Duo Gel 30 kpl

Kuivien silmien suojaamiseen, kosteutukseen ja voiteluun ja kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon.

Pitkätehoinen vaikutus, erinomainen yökäyttöön. Ainutlaatuinen, kolmivaikutteinen yhdistelmä sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia, kosteuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa sekä karbomeeria, jonka ansiosta geeli vaikuttaa jopa läpi yön. Juokseva geeli, ei tahmaa. Geeli sopii päiväsaikaan myös tilanteisiin, jolloin silmäsi tarvitsevat ylimääräistä apua kosteuden ylläpitämiseksi. Muista, että piilolinssit on poistettava ennen geelin käyttöä. Aseta ne takaisin aikaisintaan 30 minuuttia sen jälkeen, kun olet käyttänyt Thealoz Duo Geliä. Pakattu kerta-annoksiin, säilytysaineeton ja fosfaatiton. 

Pakkauskoko:
30 kpl
Markkinoija:
Théa Nordic AB
Tuotetta heti varastossa
SKU:
335794
17,90 €

THEALOZ® DUO GEL on ensimmäinen fosfaatiton, hypotoninen ja säilytysaineeton geelitippa. Se sopii erityisesti keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon ja on erinomainen helpotus yöksi. Sen kolmivaikutteinen yhdistelmä sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia, kosteuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa sekä karbomeeria, jonka ansiosta geeli vaikuttaa jopa läpi yön.

THEALOZ® DUO GEL on hypotoninen liuos, joka palauttaa kyynelnesteen luonnollisen osmoottisen tasapainon. THEALOZ® DUO GEL -valmisteen sisältämä trehaloosi korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Geelin sisältämä karbomeeri pidentää tipan vaikutusta jopa kuuteen tuntiin.
Koostumukseltaan se on juokseva geeli, joka ei tahmaa.

Trehaloosi 3 g, natriumhyaluronaatti 0,15 g, karbomeeri (karbopoli 974P) 0,25 g, sorbitoli, natriumhydroksidi, injektionesteisiin käytettävä vesi