PHYSIOMER HYPERTONIC SPRAY 20 ML

Tukkoisen nenän hoitoon.

Sisältää hypertonista merivesiliuosta (2,2%), joka helpottaa flunssasta, nenä- ja sivuontelovaivoista (rinosinuiitti) tai allergiasta johtuvan tukkoisen nenän oireita. Vähentää painetta sivuonteloissa ja sitä voi käyttää päivittäin kroonisiin vaivoihin. Auttaa palauttamaan nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja poistaa ylimääräistä nestettä turvonneista sivuonteloista.  Ei vahingoita nenän limakalvoja pitkässäkään käytössä.

Sopii raskaana oleville ja imettäville äideille, sydän- ja verenpainepotilaille ja kilpirauhaspotilaille. Ei sisällä ponnekaasua tai säilöntäaineita. Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

Pakkauskoko:
20 ML
Markkinoija:
Perrigo Suomi Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
SKU:
2101889
11,50 €

Hypertoninen merivesiliuos lievittämään nenän tukkoisuutta flunssan tai allergian yhteydessä. Hypertoninen suolaliuos vähentää tukkoisuutta poistamalla ylimääräistä nestettä turvonneilta limakalvoilta osmoosin avulla. Nenäsumute avaa ja puhdistaa nenäkäytävät sekä estää bakteerien ja virusinfektioiden leviämisen. Nenäsuihke ei vaikuta nenän limakalvon luonnolliseen toimintaan eikä aiheuta riippuvuutta ja sopii siten myös pitkäaikaiseen käyttöön. Säilöntäaineeton.

Aikuisille ja yli 2-vuotiaille.
1 suihkaus kumpaankin sieraimeen korkeintaan 6 kertaa päivässä.
Voidaan käyttää tarvittaessa säännöllisesti. Jos nenäoireet jatkuvat yli 7-10 päivää aikuisilla ja lapsilla, ota yhteyttä lääkäriin.

Pese kädet.
1. Niistä nenä.
2. Poista suojakorkki.
3. Ennen ensimmäistä käyttöä, paina suutinta muutaman kerran kunnolla, kunnes saat tasaisen suihkun.
4. Pidä pää suorassa, suihkauta kumpaankin sieraimeen ja hengitä kevyesti sisään nenän kautta.
5. Anna tuotteen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen kuin niistät nenän.
Lue tarkemmat ohjeet pakkausselosteesta.

null

Steriili, hypertoninen (2,2 %) merivesi.
Soveltuu raskauden ja imetyksen aikana käytettäväksi.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

20 ml