Nutridrink Vanilja 4X200 ml

Käyttövalmis, pirtelömäinen juoma. Sisältää kaikkia päivän aikana tarvittavia ravintoaineita. Sopii käytettäväksi ainoana ravintona tai lisäravintona muun ruoan ohella.

Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt kuten esim. ikääntyneille sekä vajaaravitsemustilasta kärsiville. Voidaan käyttää myös tyhjennysruokavaliossa (poislukien kaakaonmakuinen, joka sisältää luontaisesti kuitua 0,6 g). Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä.

Pakkauskoko:
4X200 ml
Markkinoija:
Danone Oy
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2485258
12,75 €
15,94 € / l

Nutridrink on kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Se sopii käytettäväksi ainoana ravintona tai lisäravintona muun ruoan ohella. Sitä voidaan käyttää, jos normaali ruoka ei riitä täyttämään ravinnontarvetta. Sopii myös tyhjennysruokavalioon (muut maut paitsi kaakaonmakuinen).

Ainoana ravintona ja lisäravintona: ravinnontarpeen mukaan. 1-3 pulloa päivässä täydennysravintona, 5-7 pulloa ainoana ravinnonlähteenä, tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

Maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Tarjoa Nutridrink joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Joukkoon voi lisätä jääpaloja pitämään juoma kauemmin kylmänä. Hedelmiä ja marjoja lisäämällä Nutridrinkistä saadaan raikkaita välipaloja ja jälkiruokia.

Ravintosisältö/100 ml:

Energia 150 kcal

Rasva 5,8 g

- tyydyttynyttä 0,6 g

Hiilihydraatit 18,4 g

- sokereita 6,7 g

- laktoosia <0,025 g

Ravintokuitu 0 g

Proteiini 5,9 g

Suola 0,23 g

Vitamiinit

A-vitamiini 123 µg

D-vitamiini 1,1 µg

E-vitamiini 1,9 mg a-TE/ET

K-vitamiini 8,0 µg

C-vitamiini 15 mg

Tiamiini (B1) 0,23 mg

Riboflaviini (B2) 0,24 mg

Niasiini 2,7 mg NE/EN

Pantoteenihappo 0,80 mg

B6 -vitamiini 0,26 mg

Foolihappo 40 µg

B12 -vitamiini 0,32 µg

Biotiini 6,0 µg

Kivennäisaineet

Natrium 90 mg

Kalium 159 mg

Kloridi 87 mg

Kalsium 91 mg

Fosfori 78 mg

Magnesium 23 mg

Rauta 2,4 mg

Sinkki 1,8 mg

Kupari 0,27 mg

Mangaani 0,50 mg

Molybdeeni 15 µg

Fluoridi 0,15 mg

Seleeni 8,6 µg

Kromi 10 µg

Jodi 20 µg

Vesi, maltodekstriini, lehmänmaidon proteiinit, sokeri, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), kaliumsitraatti, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, magnesiumkloridi, trikalsiumfosfaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), koliinikloridi, karotenoideja (sisältää soijaa) (ß-karoteeni, luteiini, lykopeeniuute tomaatista), kalsiumhydroksidi, natrium-L-askorbaatti, kaliumhydroksidi, ferrolaktaatti,  sinkkisulfaatti, väri (kurkumiini), magnesiumhydroksidi, nikotiiniamidi, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, kromikloridi, D-biotiini, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, natriummolybdaatti, riboflaviini, kaliumjodidi, natriumfluoridi, fytomenadioni. 

Tärkeää: Ei suonensisäiseen eli parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3-6-vuotiaille. Ei sovellu galaktosemiasta kärsiville.

Säilytä kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Käyttövalmis; maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Avattu pullo säilyy suljettuna jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia. Parasta ennen -päiväys pakkauksessa.

Markkinoija:

Nutricia c/o Danone Oy

www.nutricia.fi