NUTILIS COMPLETE STAGE 2 KAAKAO X4X125 G

Kiisselimäinen, runsasproteiininen täydennysravintovalmiste nielemishäiriöstä kärsiville.

Sellaisenaan valmis lusikoitava välipala tai jälkiruoka nielemisvaikeuksista tai vajaaravitsemustilasta kärsiville. Ei pilkkoudu syljen amylaasientsyymin vaikutuksesta, jolloin tuotteen rakenne säilyy ja nieleminen on turvallisempaa. Koostumus ja maku ovat parhaimmillaan huoneenlämpöisenä nautittuna. Ei alle 3-vuotiaille. Kaakaonmakuinen. 

Markkinoija:
Nutricia Medical Oy
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2084820
11,60 €
23,20 € / l

Runsaasti proteiinia ja energiaa sisältävä helposti nieltävä, kiisselimäinen täydennysravintovalmiste, johon on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita.  Tarkoitettu erityisesti nielemishäiriöistä kärsivien henkilöiden täydennysravinnoksi.

Ei pilkkoudu syljen amylaasi-entsyymin vaikutuksesta.

 1 - 3 purkkia päivässä tai ainoana ravintona 5 - 7 purkkia energiantarpeen mukaan.

Vesi, maltodekstriini, sokeri, maitoproteiini, rypsi- ja auringonkukkaöljy, ravintokuituja (inuliini, oligofruktoosi, arabikumi, soijapolysakkaridit, selluloosa, resistentti tärkkelys), stabilointiaineet (pektiini, karrageeni), emulgointiaine E 471, kivennäis- ja hivenaineita, vitamiineja, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromeja, koliini, värejä.

Ravintoaineet/125 g purkki:
Energiaa 306 kcal, Proteiinia 12 g (16 E%), Rasvaa 11,75 g (34 E%), Hiilihydraatteja 36 g (47 E%), Ravintokuitua 4 g (3 E%).

Ei alle 3-vuotiaille.

Koostumus ja maku ovat parhaimmillaan huoneenlämpöisenä nautittuna.

Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä tai avattuna jääkaapissa max. 24 h.

Vähälaktoosinen ja gluteeniton.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:NUTILIS COMPLETE STAGE 2 KAAKAO X4X125 G
Arvostelusi