MINISUN OMEGA JUNIOR GEELIPALA 45 KPL

Minisun Omega-3 + D3-vitamiini Junior on geelipala, joka sisältää kalaöljyä sekä D3-vitamiinia.

Sisältää lapsille suositellun annoksen 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä 600 mg korkealaatuista kalaöljyä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Geelipala on hedelmäisen makea ja pehmeä suussa, makuina vadelma, appelsiini ja sitruuna. Valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä. Maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton, alkoholiton ja hiivaton. 

Pakkauskoko:
45 KPL
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2374163
14,50 €

Omega-3 ja D-vitamiinivalmiste tukemaan hyvien rasvahappojen ja D-vitamiinin päivittäistä saantia lapsilla.
Sopii lapsille kahdesta ikävuodesta alkaen, kun lapsi osaa pureskella tuotteen.

1 geelipala päivässä.

Vuorokausiannos sisältää  1 geelipala: Kalaöljyä 600 mg, josta omega-3-rasvahappoja  402 mg , josta EPA:aa 60 mg ja DHA:ta 300 mg, D-vitamiinia 10 µg  (200 % vertailuarvosta)

Kalaöljy, makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), vesi, liivate (naudasta), happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), luontaiset aromit (appelsiini, sitruuna, vadelma), happo (omenahappo)
väri (paprikauute), hapettumisenestoaine (tokoferolit), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, hiivaton ja soijaton.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytetään huoneenlämmössä.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MINISUN OMEGA JUNIOR GEELIPALA 45 KPL
Arvostelusi