MINISUN DROPS 2X10 ML

Minisun Drops D-vitamiinitippa on helppo tapa turvata vauvan D-vitamiinin saanti ympäri vuoden.

Kasviöljypohjainen neutraalinmakuinen D-vitamiinivalmiste. Helppo annostella ja tipat voi sekoittaa ruokaan tai juomaan. Säilyy huoneenlämmössä. Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja maidoton.

Pakkauskoko:
2X10 ML
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2071074
5,00 €

Minisun D-vitamiinitipat on helppo tapa turvata vauvan D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun Drops on kasviöljypohjainen D-vitamiinivalmiste.

Alkoholiton, hiivaton, sokeriton, laktoositon, väriaineeton, säilöntäaineeton, aromiaineeton. Ei sisällä maidon ainesosia.

1-5 tippaa päivässä.

Vuorokausiannos sisältää 2-10 µg D-vitamiinia. Tuote annostellaan lusikalla tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Annostelun yhteydessä tulee huolehtia, ettei annostelukärki osu ruokaan tai juomaan.

Vuorokausiannos 1-5 tippaa sisältää 2-10 µg (80-400 IU) D3-vitamiinia (40-200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Kasviöljy (RSPO sertifioitu palmuöljy), hapettumisenestoaine (alfatokoferoli), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Ei sisällä väri- tai säilöntäaineita.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.  Ei lasten ulottuville. Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Säilyy avattuna 2 kk. Ei lasten ulottuville.
RAVISTETTAVA. 

Sopii raskaana oleville ja imettäville.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MINISUN DROPS 2X10 ML
Arvostelusi