MELAREST MELATONIINI EXTRA VAHVA SALMIAKKI-LAKRITSI 1,9 MG 60 TABL

Melarest Extra Vahva salmiakki-lakritsi auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron vaikutuksia.

Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko:
60 TABL
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2375798
18,85 €

Melarest melatoniinivalmiste lyhentämään nukahtamisaikaa, lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melarest Melatoniini Extra Vahva -makutabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja se auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

1 tabletti ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Tabletti voidaan imeskellä tai niellä. 

Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), maissitärkkelys, aromit, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), melatoniini. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton. 

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MELAREST MELATONIINI EXTRA VAHVA SALMIAKKI-LAKRITSI 1,9 MG 60 TABL
Arvostelusi