LACTAL GEL 7X5 ML

Intiimialueen pH-epätasapainosta aiheutuvan häiritsevän hajun, epänormaalien vuotojen ja ärsytyksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Sisältää maitohappoa, joka laskee kohonneen pH-arvon normaalille tasolle intiimialueella. Maitohappo palauttaa tasapainon ja poistaa pahan hajun. Sisältää lisäksi glykogeeniä, joka on maitohappobakteerien ravintoa ja tukee uusien maitohappobakteerien kehittymistä. 

Pakkauskoko:
7X5 ML
Markkinoija:
Viatris Oy
Tilapäisesti loppu varastosta
SKU:
2102903
17,00 €
485,71 € / l

Häiritsevä haju, epänormaalit vuodot ja ärsytys ovat hyvin tavallisia vaivoja, jotka usein johtuvat bakteerivaginoosista (BV). Tutkimusten mukaan BV syntyy usein kohonneesta pH-arvosta. Lactal Balans vaikuttaa kahdella tavalla: se sekä palauttaa että säilyttää intiimialueen luonnollisen tasapainon. Säilöntäaineeton.

Hoidon yhteydessä: Häiritsevän hajun, epänormaalien vuotojen ja ärsytyksen hoitoon, käytä 1 putkilo päivässä 7 päivän ajan.

Ennaltaehkäisyyn: Luonnollisen pH-tasapainon ylläpitoon ja ennaltaehkäisemään oireiden palaamista, käytä 1 putkilo joka kolmas päivä kolmen kuukauden ajan.

Maitohappo, glykogeeni, propleeniglykoli, metyylihydoksipropyyliselluloosa, natriumlaktaatti, vesi.

Lactal Balans -geeliä voidaan käyttää raskauden aikana, mutta ota yhteys lääkäriin, jos epäilet alapään tulehdusta raskauden aikana. Vältä Lactal Balans -geelin käyttöä silloin, kun tavoitteena on raskaus. Ei lasten näkyville eikä ulottuville.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:LACTAL GEL 7X5 ML
Arvostelusi