IDOFORM A-BIOTIC 20 KAPS

Ajoittain suurempaan maitohappobakteerien tarpeeseen.

Kapseli sisältää 2,5 miljardia maitohappobakteeria, 4 tarkoin valittua ja tutkittua kantaa. Suurempaan maitohappobakteerien tarpeeseen, lyhytaikaiseen käyttöön. Sopii koko perheelle (yli 3-vuotiaille), nieltävä kasvisperäinen kapseli, jonka voi tarvittaessa avata.

Pakkauskoko:
20 KAPS
Markkinoija:
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Tilapäisesti loppu varastosta
SKU:
2100600
13,90 €
772,22 € / kg

Ravintolisä. Maitohappobakteerivalmiste  aikusille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä mieluiten aterian yhteydessä.  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lactobacillus acidophilus NCFM
Lactpbacillus paracasei Lpc-37
Bifidobacterium lactis Bi-07
Bifidobacterium lactis Bi-04
1 kapseli: 2,5 x 109 cfu*
2 kapselia: 5 x 109 cfu*
*cfu= bakteerien määrä

Ainesosat: Glukoosi, maitohappobakteeriseos (Lactobacillus acidophilus NCFM®, Lacticaseibacillus paracasei Lpc-37®, Bifidobacterium lactis Bi-07®, Bifidobacterium lactis Bl-04®), hyytelöimisaine (hydroksipopyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi).

Aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Sisältää sokeria. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää eitule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettäväpienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Äläkäytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:IDOFORM A-BIOTIC 20 KAPS
Arvostelusi