Hyabak 10 ml

Kostuttava ja voiteleva liuos silmille ja piilolinsseille. Tarkoitettu lievän ja keskivaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. 

Sisältää hyaluronihappoa ja aktinokinolia. Hyaluronihappo voitelee ja kosteuttaa kuivia silmiä ja aktinokinoli on UV-valolta suojaava aine valoherkille silmille. Säilytysaineeton. Säilyy 3 kuukautta avaamisen jälkeen. 

Pakkauskoko:
10 ml
Markkinoija:
Théa Nordic AB
Tuotetta heti varastossa
SKU:
322094
11,75 €

HYABAK® on hypotoninen liuos, joka on tarkoitettu käytettäväksi silmiin tai piilolinsseille. Se sisältää hyaluronihappoa (voiteleva ja kosteuttava aine) ja aktinokinolia (UV-valolta suojaava aine). Se on markkinoiden ainoa valmiste, jossa on lisänä ainutlaatuinen UV-suoja valoherkille silmille. HYABAK® on tarkoitettu lievän ja keskivaikean kuivasilmäisyyden hoitoon.

HYABAK® on Théan kehittämässä ABAK® -pullossa.  Pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä ennen avaamista ja myös avaamisen jälkeen.

Liuos säilyy avattuna 3 kuukautta ja se ei sisällä lainkaan säilytysainetta. Yhdestä pullosta saadaan 300 tippaa liuosta.

1 tippa kumpaankin silmään tasaisesti pitkin päivää aina tarvittaessa.

Piilolinssien käyttäjille: 1 tippa kumpaankin piilolinssiin silmiin laitettaessa ja pois otettaessa sekä aina tarvittaessa käytön aikana.

Natriumhyaluronaatti 0,15g.  Natriumkloridi, aktinokinoli, trometamoli, kloorivetyhappo, injektionesteisiin käytetty vesi ad 100 ml.