GUM AFTACLEAR SPRAY 15 ML

GUM® AftaClear -tuotesarja on tarkoitettu suun haavaumien hoitoon niin aikuisille kuin lapsillekin.

Muodostaa suojaavan kalvon vaurioituneelle alueelle, jonka ansiosta luonnollinen parantumisprosessi nopeutuu ja olo helpottuu välittömästi. Suihke lievittää kipua välittömästi ja pitkävaikutteisesti, ja nopeuttaa haavan paranemista. Taipuisa pumppu helpottaa tuotteen annostelua myös suun takaosassa tai muissa hankalissa paikoissa oleville haavaumille. 

Pakkauskoko:
15 ML
Markkinoija:
Tamro Oyj
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2374239
15,85 €
1 056,67 € / 0.0150
Suihke on helppokäyttöisenä ihanteellinen useiden, uusiutuvien ja hankalissa paikoissa olevien suun haavaumien hoitoon. Auttaa ehkäisemään suun haavaumien pahenemista, leviämistä ja uusiutumista.
Lievittää kipua tehokkaasti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien
Vaikuttaa pitkään
Edistää paranemista
Ei aiheuta ärsytystä
Ei sisällä alkoholia

null

Sorbitoliliuos, Propaanidioli (Zemea), Vesi, Propyleeniglykoli, Natriumsitraatti, Polykarbofiili (Noveon AA-1 USP), Mucosave FG (maltodextriini, Opuntia Ficus-Indica -Varsiuute, Olea Europae -Lehtiuute), PEG-40 Risiiniöljy, Tauriini, Geogard Ultra (Glukonolaktoni, Natriumbentsoaatti, Kalsiumglukonaatti), Ksylitoli, Sitruunahappo, Natriumhydroksidi, Natriumhyaluronaatti, SymRelief (Bisabololi, Zingiber Officinale -juuriuute), Sukraloosi, Aromi, Stevia Rebaudiana -uute.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)