GUM AFTACLEAR RINSE 120 ML

GUM® AftaClear -tuotesarja on tarkoitettu suun haavaumien hoitoon niin aikuisille kuin lapsillekin.

Muodostaa suojaavan kalvon vaurioituneelle alueelle, jonka ansiosta luonnollinen parantumisprosessi nopeutuu ja olo helpottuu välittömästi. Lievittää aftojen aiheuttamaa kipua välittömästi ja pitkävaikutteisesti ja nopeuttaa niiden paranemista. Hellävarainen ja helppokäyttöinen suuvesi on ihanteellinen helposti uusiutuvien limakalvon haavaumien hoitoon. 

Pakkauskoko:
120 ML
Markkinoija:
Tamro Oyj
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2374080
14,25 €
118,75 € / l

Suuvesi on ihanteellinen suun takaosassa tai muissa hankalissa paikoissa olevien haavaumien hoitoon. Moneen suuntaan taipuvan pumpun ansiosta nesteen annosteleminen oikeaan kohtaan on helppoa ja hygieenistä.

 

  • Lievittää kipua tehokkaasti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien
  • Vaikuttaa pitkään
  • Edistää paranemista
  • Ei aiheuta ärsytystä
  • Ei sisällä alkoholia

Sorbitoliliuos, Propaanidioli (Zemea), Vesi, Propyleeniglykoli, Natriumsitraatti, Mucosave FG (Maltodextriini, Opuntia Ficus-Indica -Varsiuute, Olea Europae -Lehtiuute), Polykarbofiili (Noveon AA-1 USP), PEG-40 Risiiniöljy, Tauriini, Geogard Ultra (Glukonolaktoni, Natriumbentsoaatti, Kalsiumglukonaatti), Ksylitoli, Sitruunahappo, Natriumhydroksidi, Natriumhyaluronaatti, SymRelief (Bisabololi, Zingiber Officinale -juuriuute), Aromi, Sukraloosi, Stevia Rebaudiana -uute, Väriaineet (CI 19140, CI 42090).

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:GUM AFTACLEAR RINSE 120 ML
Arvostelusi