GeloRevoice Sitrus-Mentoli 20 kpl

Gelorevoice kurkkutabletit suojaavat ja kosteuttavat tehokkaasti suun ja nielun limakalvoja.

Pitkäkestoinen apu mm. äänen ylirasitukseen, puhetyöläisille, esiintyjille, laulajille ja henkilöille, jotka kärsivät kuivasta suusta. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Makuna sitrus-mentoli. 

Pakkauskoko:
20 kpl
Markkinoija:
Navamedic AB
Tuotetta heti varastossa
SKU:
335834
11,20 €

Gelorevoice kurkkutabletit suojaavat tehokkaasti suun ja nielun limakalvoja. Kurkkutabletit antavat tehokkaan suojan suun ja nielun limakalvoille. Nämä limakalvot voivat äsyyntyä useista tekijöistä, mm. äänen ylirasituksesta, rajoittuneesta hengityksestä nenän kautta (esim. vilustumisen johdosta), lämmityksen tai ilmastoinnin aiheuttamasta kuivasta ilmasta, siitepöluallergiasta (heinänuha) ja tupakoinnista.

1 imeskelytabletti tarpeen mukaan useamman kerran päivässä 2-3 tunnin välein. Enintään 6 tablettia päivässä. Tabletit otetaan ruokailun jälkeen. Ei saa pureskella tai niellä kokonaisina.

ksantaani, karbomeeri, natriumhyaluronaatti, isomalti, natriumvetykarbonaatti, ksylitoli, sitruunahappo, magrogoli, aromit (sitrus,mentoli), kaliummonohydrofosfaatti, sinkkistearaatti, piidioksidi, sukraloosi

Ei alle 6-vuotiaille lapsille.

Ei suositella henkilöille, joiden syljen tuotanto on rajoittunut.

Mitään sellaisia tietoja ei ole rekisteröity, jotka olisivat GeloRevoice kurkkutablettien käyttöä vastaan raskauden tai imetyksen aikana.