Floridral vadelma annosjauhe 6x6,8 g

Suoliston ja nestetasapainon tukemiseen.

Floridral on glukoosia, suoloja ja maitohappobakteereita sisältävä valmiste elimistön nestetasapainon ja suoliston mikrobiflooran tukemiseen. Helppokäyttöisten annospussien sisältö sekoitetaan lasilliseen vettä ja nautitaan pakkauksen ohjeen mukaan. Vadelmanmakuinen. 

Pakkauskoko:
6x6,8 g
Markkinoija:
Sabora Pharma Oy
Tuotetta heti varastossa
SKU:
9238677
16,45 €

FLORIDRAL® on nestetasapainon tukemiseen tarkoitettu glukoosi-elektrolyyttiliuos, johon on lisätty Lactobacillus rhamnosus GG – maitohappobakteereja. Maitohappobakteerit normalisoivat ja tasapainottavat suoliston luontaista bakteerikantaa. Tuote soveltuu kaikenikäisille, mutta alle 6 kk ikäisille tai alle 8 kg:n painoisille lapsille annostellaan ainoastaan lääkärin ohjeiden mukaan.

Liuoksen valmistus ja antotapa: Liuota molempien annospussien sisältö 2 dl:aan vettä. Annostus pakkauselosteen painotaulukon tai lääkärin ohjeen mukaan.

Pakkaus sisältää 6 annospussiparia, joista voidaan valmistaa yhteensä 12 dl valmista juomaa.

Valmistusaineet (annospussi A + annospussi B): Glukoosi, maltodekstriini, natriumsitraatti,
kaliumkloridi, natriumkloridi, vadelma-aromi, makeutusaine (sukraloosi/E955), Lactobacillus
rhamnosus GG (ATCC 53103). Maltodekstriini on peräisin maissista.

Valmiste säilyy pakkauksessa merkittyyn viimeiseen käyttöpäivämäärään asti, kun pakkaus on vahingoittumaton ja säilytyslämpötila on oikea. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Floridral vadelma annosjauhe 6x6,8 g
Arvostelusi