DENTIPLUS RAIKAS 180 tabl

Hammaskiillettä vahvistava imeskeltävä tabletti.

Aterian jälkeen nautittuna imeskelytabletti lisää syljen eritystä, vähentää happohyökkäystä ja suojaa hammaskiillettä. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivateeton.   

Pakkauskoko:
180 tabl
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta heti varastossa
SKU:
2075877
19,35 €
150,00 € / kg

Hyvänmakuinen imeskelytabletti kuivan suun avuksi sekä suun ja hampaiden hyvinvointiin. Lisää heikentynyttä syljeneritystä, vahvistaa hammaskiillettä sekä katkaisee ruokailun jälkeisen happohyökkäyksen.

1 tabletti 3-6 kertaa päivässä. Annetaan liueta hitaasti suussa hampaiden pesun ja ruokailun jälkeen.

Päiväannos (3-6 tabl.) sisältää: C-vitamiinia 20-40 mg (25-50 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta), ksylitolia 0,85-1,7 g.

Makeutusaineet (ksylitoli ja sorbitoli), täyteaine (karboksimetyyliselluloosa), kalsiumkarbonaatti, ortofosforihapon natriumsuola, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), sinkkiaskorbaatti, luontaiset aromit (eukalyptus ja mentoli), natriumfluoridi. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. 

Sokeriton, gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä suojassa valolta ja kosteudelta. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopii raskauden ja imetyksen aikana.