CALOGEN EXTRA SHOT MANSIKKA 6x40 ml

Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste.

Runsasenerginen rasvaemulsio, sisältää myös proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt kuten esim. ikääntyneille sekä vajaaravitsemustilasta kärsiville. Soveltuu myös nesterajoitteeseen ruokavalioon. Maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä.

 

Pakkauskoko:
6x40 ml
Markkinoija:
Nutricia Medical Oy
Tilapäisesti loppu varastosta
SKU:
2398543
15,25 €
63,54 € / l

Käyttövalmiita kliinisiä ravintovalmisteita. Erittäin vähälaktoosinen ja gluteeniton.

Erotukseksi runsasenergisista rasvaemulsioista, Calogen Extra ja Calogen Extra Shot sisältävät myös proteiinia ja vitamiineja ja kivennäisaineita. Molemmissa hyvä rasvahappokoostumus.

Sopivat käytettäviksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt kuten esim. ikääntyneille sekä vajaaravitsemustilasta kärsiville. Sopivat käytettäviksi myös runsasenergiseen ja nesterajoitteiseen ruokavalioon.

Maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä.

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.
Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Vesi, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), lehmänmaitoproteiini (kaseinaatti), sokeri, kaliumsitraatti, heraproteiinihydrolysaatti (lehmänmaidosta), trikalsiumfosfaatti, aromi, magnesiumvetyfosfaatti, magnesiumkarbonaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), koliinikloridi, väri (karmiinihappo), stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa), natrium-L-askorbaatti, kaliumkloridi, makeutusaine (sukraloosi), ferrolaktaatti, inositoli, sinkkisulfaatti, natriumseleniitti, nikotiiniamidi, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, D-biotiini, kalsium D-pantotenaatti, kolekalsiferoli, kromikloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, maltodekstriini, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, riboflafiini, fytomenadioni.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:CALOGEN EXTRA SHOT MANSIKKA 6x40 ml
Arvostelusi