Blephaclean 20 pakk

Puhdistusmaitoa sisältävä kosteuspyyhe silmäluomien, silmäripsien ja herkän silmän ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen.

Puhdistaa ärsyttämättä silmiä tai ihoa samalla kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Sopii piilolinssen käyttäjille.  Silmäluomien hygienia on myös osa kuivasilmäisyyden hoitoa. 

 

Pakkauskoko:
20 pakk
Markkinoija:
Théa Nordic AB
Tuotetta heti varastossa
SKU:
331752
12,80 €

BLEPHACLEAN® on puhdistusmaitoa sisältävä puhdistuspyyhe silmäluomien ja silmien ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. Blephaclean® puhdistaa ärsyttämättä silmiä tai ihoa. Samalla tuote kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Blephaclean® puhdistuspyyhkeitä voidaan suositella piilolasien käyttäjille. Silmäluomien hygienia on myös tärkeä osa kuivasilmäisyyden hoitoa. Tehostaaksesi kuivasilmäisyyden hoitoa, käytä Blephacleania päivittäin yhdessä säilytysaineettomien kuivasilmätuotteiden kanssa.

Kapryloyyliglysiini, natriumhyaluronaatti, PEG 8, poloksameeri 184, polysorbaatti 20, propyleeniglykoli, Centella asiatica -uute, säilytysaineeton talineritystä säätelevä kompleksi (propyleeniglykoli, kurjenmiekan juuriuute, sinkkisulfaatti, alkoholi ja vesi), PEG 6 kapryyli-/kapriinihapon glyseridit (makrogoli-6- glyseroli-kaprylokapraatti), dikaliumfosfaatti, natriumhydroksidi, kaliumdivetyfosfaatti, puhdistettu vesi.