BIOXTRA SUUVESI ALKOHOLITON KUIVALLE SUULLE 250 ML

Erittäin mieto suuvesi kuivalle suulle.

Täydentää hellävaraisesti luonnollista sylkeä säätelemällä suun mikroympäristöä. Vahvistaa kiillettä, auttaa estämään karieksen syntymistä ja helpottaa kuivan suun oireita ja vaikutuksia. Ylläpitää suun luonnollista pH-tasapainoa, puhdistaa ja raikastaa. Ei sisällä alkoholia tai mentolia.

 

 

Pakkauskoko:
250 ML
Markkinoija:
Lifestream Pharma
Tilapäisesti loppu varastosta
SKU:
1918606
10,30 €
41,20 € / l

BioXtra Plakkia ehkäisevä suuvesi sisältää ainutlaatuisen sekoituksen suun luonnollisia entsyymejä ja mineraaleja, jotka auttavat täydentämään syljen puolustusmekanismeja. Hellävarainen, plakkia ehkäisevä koostumus auttaa ylläpitämään suun luonnollista tasapainoa ja edistää suun terveyttä, raikkautta sekä miellyttävää tunnetta suussa.

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille: Harjattuasi hampaat, purskuttele noin 10 ml suuvettä 30 sekunnin ajan ja sylkäise sen jälkeen pois. Suuta ei tarvitse huuhdella käytön jälkeen.

Xylitol, Sodium monofluorophosphate (1500ppm), Colostrum Whey, Lactoferrin, Lysozyme, Glucose Oxidase, Aloe barbadensis, Lactoperoxidase, Aqua, Propylene, Glycol, Poloxamer 407, Sodium, Bentzoate, Hydroxyethylcellulose, Aroma, EDTA, FD&C (6%).

Tuote sisältää jäämiä maitoproteiinista ja kananmunanvalkuaisesta. Henkilöiden jotka ovat yliherkkiä, tulisi välttää tuotteen nielemistä tai keskustella käytöstä oman lääkärinsä kanssa.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:BIOXTRA SUUVESI ALKOHOLITON KUIVALLE SUULLE 250 ML
Arvostelusi