BIOXTRA GEELI 40 ML

Kuivan suun hoitoon.

Korvaa tehokkaasti luonnollista sylkeä säätelemällä suun mikroympäristöä. Sisältää tehokkaasti kosteuttavia aineita, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat suuta tunneiksi kerrallaan ja helpottavat kuivan suun oireita ja vaikutuksia. Auttaa ylläpitämään hampaiden ja ikenien terveyttä. 

Pakkauskoko:
40 ML
Markkinoija:
Tamro Oyj
Tuotetta heti varastossa
SKU:
1918622
12,50 €
312,50 € / 0.0400
Bioxtra Kosteuttava geeli on syljen korvike, joka sisältää ainesosia herkkien, kuivien ikenien kosteuttamiseen vähentäen kuivan suun aiheuttamaa epämiellyttävää tunnetta useiksi tunneiksi. Suositellaan käytettävän erityisesti yöllä ja proteesin alla.
Bioxtran ainutlaatuinen antimikrobinen koostumus vahvistaan syljen vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään terveiden hampaiden ja ikenien vaatiman pH-tason.
Lievittää välittömästi kuivan suun aiheuttamia oireita. Tarjoaa pitkäkestoista kosteutta, miellyttävää tunnetta ja raikkaamman hengityksen.
Sopii myös diabeetikoille.
Levitä geeliä runsaasti ikenille ja kielelle aina kun suu tuntuu kuivalta, erityisesti yöllä, tai proteesin alle. Toista tarvittaessa.
Xylitol, Whey Extract, Glucose Oxidase, Lysozyme, Lactoferrin, Aloe Barbadensis, Lactoperoxidase, Glucose, Aqua, Hydroxyethylcellulose, Polyglycerylmethacrylate, Maltitol, Sorbitol.
Tuote sisältää jäämiä maitoproteiinista ja kananmunanvalkuaisesta. Henkilöiden jotka ovat yliherkkiä, tulisi välttää tuotteen nielemistä tai keskustella käytöstä oman lääkärinsä kanssa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)